Stockholmsbörsen – upp eller ned?

Stockholmsbörsen

Nu har Stockholmsbörsen gått i sidled en vecka eller så efter en kortare tids uppgång. Stockholmsbörsen bottnade ur på runt minus 26 procent och ligger idag runt minus 20 procent. Intrycket är att den inte kommer att ligga och balansera på denna nivå utan den ska gå ned? Eller upp? Diskussionen mellan EU och Grekland lär påverka i endera riktingen snart.

 SEB-aktien har legat och hovrat mellan 38 och 40 kronor. Den toppade denna gång på drygt 40 kronor förra veckan. Rapporten för tredje kvartalet kommer den 27 oktober. Nordeas rapport igår påverkade marginellt. Så vi får väl se om SEB lyckats bättre eller sämre.

 Volvo-aktien har legat stabilt mellan 73-78 kronor. Deras rapport kommer den 25 oktober. Får se om den följer Scanias.

 /Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.