Stockholmsbörsen – mera uppåt

Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen – mera uppåt

 Ja, kanske har man fel… Under veckan har uppgången på Stockholmsbörsen fortsatt. Det var ett litet minus igår men idag är vi upp två procent just innan stängning. Tyska parlamentet har godkänt en utvidgad stödfond. Arbetslösheten i USA sjunker något och tillväxten har reviderats upp något. Med dagens uppgång har Stockholmsbörsen gått upp 6-7 procent denna vecka.

 Hur har det gått för SEB A då? Jo, den har varit rena raketen denna vecka och passerade över 39 kronor innan stängning idag torsdag. Kan trenden ha vänt helt?

 Vi får väl se när veckan summeras i morgon…

 /Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.